This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Crossrail2

Illustration for article titled Crossrail2

Proposed scheme for Crossrail2.

Ket valtozatrol lehet velemenyt mondani iden augusztus 2-ig, az egyik csak a lila vonal konnyumetrokent megepitve, rovid peronokkal es DLR-szeru vonatokkal, a masik ez a bovitett valtozat, ami regionalis neven fut es igazi crossrailkent epulne meg hosszu peronokkal, rendes vonatokkal es kapcsolatokkal a network rail-hez. Mindket verzio alagutban fut a lila szakaszon (plusz a Hackney-szarnyon a Regional) es a 2030-as evek elejen akarjak atadni.

Advertisement

A konzultacio teljesen nyilvanos es nyitott mindenki elott (Have Your Say), az osszes relevans adatot elerhetove tette a TFL (a londoni BKK) mind a metro, mind a regional opciorol a neten. A regional kb masfelszer annyiba kerul, de szerintem masfelnel joval tobbszor bovebb a szolgaltatasi spektruma, en erre fogok voksolni - kulonosen, hogy Hackney Central bekotese a primer metrohalozatba (jelenleg csak az overground szolgalja ki) mar abszolut egeto szukseglet, leven ez a legnagyobb potenciallal biro es leggyorsabban fejlodo varosresz (van honnan).

Olyan megtiszteltetesre mondjuk nem szamitottam, hogy harom ev itteles utan a volt es a jelenlegi lakhelyunket osszekoto alagutat fognak javasolni a londoni potentatok. ezuton is koszonom.

Share This Story

Get our newsletter